IQ energy – фінансування енергоефективного житла

26.07.2018
IQ energy – фінансування енергоефективного житла

Будуєте енергоефективний дім? Ми радо Вам у цьому допоможемо! VILLA terra є авторизованим партнером програми IQ energy, тож ми маємо для Вас вигідну пропозицію.

IQ energy – це міжнародна програма фінансування енергоефективності, що стимулює розвиток енергоощадних технологій та має на меті підвищити енергоефективність житла в Україні й скоротити викиди CO2. У рамках програми Ви маєте можливість повернути частину коштів, витрачених на модернізацію Вашого житла якісними матеріалами.

Укрсиббанк, як один із банків-партнерів програми пропонує вигідні умови кредитування, а також:

  • фіксовану відсоткову ставку на весь строк кредитування
  • повне своєчасне інформування про всі відсотки та комісії
  • пільговий період у 14 днів, протягом якого можна повернути кредит
Унікальна пропозиція – отримуйте 35% компенсації від суми кредиту на енергоефективні матеріали з програмою IQ Energy!
Економія на комунальних оплатах – це реально

Постійне зростання тарифів на газ та електроенергію змушує звертати увагу не лише на вартість помешкання, але й витрати на його утримання. Будівництво сучасного енергоощадного житла обходиться недешево, оскільки потребує додаткових витрат на якісну теплоізоляцію, вентиляцію та інші системи, але таке помешкання окупається завдяки майбутній економії на житлово-комунальних послугах. Лише задумайтесь, що є вигіднішим для Вас: дорожчий енергоефективний будинок з мінімальними рахунками чи дешевша звичайна квартира з захмарними щомісячними платіжками.

Інвестуючи в енергоефективні матеріали, Ви не лише отримуєте відшкодування за програмою IQ energy, але й в декілька разів економите на комуналці.

Заходьте до нас у VILLA terra і наші фахівці допоможуть Вам з вибором матеріалів та розкажуть, як доступно і якісно збудувати сучасне енергоефективне житло!