День народження VILLA terra

26.07.2018
День народження VILLA terra

5 травня VILLA terra відзначила свій перший день народження. Така подія надихнула нас зібрати друзів, колег і партнерів та влаштувати гучне святкування!

Теплий весняний день став чудовим приводом влаштувати дружню вечірку зі смачними частуваннями та прохолоджувальними напоями просто неба. Запальні виступи запрошеної групи та імпровізований танцмайданчик зарядили настроєм усіх присутніх. Зворушливі тости, щирі побажання, ігри, розіграші та приємні подарунки – чого ще можна бажати в такий день?

На честь свята ми підготували сюрпризи для всіх – унікальні цінові пропозиції на сотні матеріалів для загального будівництва, утеплення, покрівлі та багато інших товарів. Супер пропозиція діє аж до кінця травня! Кодове слово простіше простого – "З днем народження!"

Один рік – зовсім небагато, це лише початок нашого довгого шляху. Але саме цей період був для нас визначним, адже рівно рік тому база будматеріалів VILLA terra вперше відкрила свої двері. Дякуємо за те, що весь цей час були з нами та допомогли довести, що у наших Черкасах є місце комфортним покупкам і високим стандартам обслуговування клієнтів. Ми плануємо не зупинятися на досягнутому, а розвиватись, вдосконалюватись та розширювати асортимент послуг для того, щоб й надалі задовольняти усі Ваші будівельні потреби.

Кілька ентузіастів, об'єднаних спільною ідеєю, змогли реалізувати свою мрію, збудувати сучасний центр будматеріалів нового формату. Віра в себе та один в одного, невпинна праця і Ваша підтримка допомогли нам створити те, чим VILLA terra є зараз – велика база будматеріалів, комфортабельний офіс, сучасний шоу-рум, згуртований колектив професіоналів, лояльні клієнти й надійні партнери. А попереду в нас ще більше великих здобутків – нові плани та ідеї, нові можливості, цікаві люди та незліченна кількість цікавих проектів.

Ми впевнено дивимось у майбутнє і будемо й надалі з величезним задоволенням допомагати у реалізації всіх Ваших будівельних ідей.